brunsviger laktosefri
- brunsviger laktosefri
- ingredienser
- 50 g gær
- 2 dl laktosefri mælk
- 150 g laktosefri smør
- 2 æg
- 2 spsk sukker
- 0,25 tsk salt
- 500 g hvedemel
- fyld
- 300 g laktosefri smør
- 200 g brun farin
- 2-3 spsk honning
- 2 spsk kanel,stødt
- opskrift
- Gæren udrøres i det lunede mælk og i de 150 g. smeltede smør.
Pisk æggene og rør dem i sammen med sukker og salt.
Tilsæt mel og rør til dejen bliver glat.
Dejen skal stå et lunt sted og hæve i en halv time.
Kom dejen i en smurt bradepande ca. 33x38 cm., prik dejen med et træskaft (enden af en grydeske, eller lign.) så der bliver små fordybninger.
Bland fyldet:
Rør smeltet smør sammen med farinen, honning og kanelen. Fordel det over gærdejen og lad dejen efterhæve til dobbelt størrelse ca. 20 minutter.
Bag kagen midt i ovnen ved 200 grader C alm. ovn i 25-30 minutter. - hånde vi li det
Kommentarer
Send en kommentar