brunsviger laktosefri


  1. brunsviger laktosefri
  2.  
  3. ingredienser
  4. 50 g gær
  5. 2 dl laktosefri mælk
  6. 150 g laktosefri smør
  7. 2 æg
  8. 2 spsk sukker
  9. 0,25 tsk salt
  10. 500 g hvedemel

  11. fyld 
  12. 300 g laktosefri smør
  13. 200 g brun farin
  14. 2-3 spsk honning
  15. spsk kanel,stødt
  16. opskrift
  17. Gæren udrøres i det lunede mælk og i de 150 g. smeltede smør. 

    Pisk æggene og rør dem i sammen med sukker og salt. 
    Tilsæt mel og rør til dejen bliver glat. 

    Dejen skal stå et lunt sted og hæve i en halv time. 

    Kom dejen i en smurt bradepande ca. 33x38 cm., prik dejen med et træskaft (enden af en grydeske, eller lign.) så der bliver små fordybninger. 

    Bland fyldet: 
    Rør smeltet smør sammen med farinen, honning og kanelen. Fordel det over gærdejen og lad dejen efterhæve til dobbelt størrelse ca. 20 minutter. 

    Bag kagen midt i ovnen ved 200 grader C alm. ovn i 25-30 minutter.
  18. hånde vi li det

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog